Hoopdance en Mindfulness

 

Naast hoopdance cursussen, waar de nadruk ligt op hoopdance trucs en skills, bieden wij tevens persoonlijke coaching aan. Tijdens een traject leert Anna Loots (sport- en bewegingspsychologe en personal development coach) je niet alleen hoe je meer flow, rust en energie in je hoopdance bewegingen toelaat, maar ook hoe de hoepel je kan helpen meer Productiviteit en Plezier in je dagelijkse leven kan ervaren met behulp van een andere mindset.  

Er wordt altijd gezegd: "Verandering is beweging". Dit is absoluut waar, maar dat maakt veranderen nog steeds niet gemakkelijk, het blijft namelijk een bewust en vaak mentaal proces. Daarom gaan wij uit van het omgekeerde: "Beweging is verandering". Door beweging verander je onbewust, want je aandacht ligt bij de beweging. Zo wordt veranderen een harmonieus proces én een natuurlijk gevolg. Ofwel, bewegen is de meest impliciete vorm van veranderen. De verandering heeft al plaats gevonden voordat je je er bewust van bent. Heerlijk toch? 

Wij gebruiken de hoepel én deze uitgangspunten om je te helpen meer energie, meer plezier, meer flow en absoluut meer "outrageous joy" toe te laten in je leven. Verhoogde productiviteit en creativiteit, vermindering van stress, positieve gedragsveranderingen, dichter bij jezelf zijn, rust en balans zijn vervolgens allen een natuurlijk gevolg hiervan. 

 

Wanneer?         Woensdagen en Donderdagen 
Waar?               Amsterdam 
Meer info?        Stuur een email naar anna@ihoop.nl