Nieuwsbrief februari

 

“In our play we reveal what kind of people we are”

(Ovid)

Een van de vier “Hot Sports van 2012”! En “De échte bijzondere sport van dit jaar, waar je niet alleen blij van wordt,  maar ook dé manier om een killer body à la Shakira te krijgen.” schreef NL Unlimited, het hippe blad voor stedelingen, over iHOOP in hun 2e editie van 2012.

12 februari 2012 is het zover! 
Anna doet Auditie voor Holland’s Got Talent!    

Anna Loots gaat een performance doen voor Holland's Got Talent, waarin zij een stuk uit haar leven heeft vertaalt naar een hoopdance choreografie. Gracieus en vol passie neemt ze je mee in een verhaal over de verschillende kanten in het leven én onszelf; van uitbundige vrijheid tot zware strijd. In haar performance leert ze ons zien hoe zelfs de pijnlijkste aspecten van het leven je vleugels kunnen geven. Haar performance is een ode aan de fysieke en mentale kracht van elk mens.

Wat vonden anderen ervan?

·         "De ritme van de muziek neemt je mee in haar wereld, elke beweging is een volgende zin." 

·         "Je zou het kunnen beschrijven als: the Art of Storytelling with a hoop."  

·         "Een performance die je écht raakt!" 

Volg Anna via FACEBOOK! Wil jij deze performance live zien? Email dan snel naar anna@ihoop.nl en boek snel een Performance J!

 

31 maart organiseert iHOOP een Playfulness intensive “Seriously Playful Op deze dag staat “Hoe kun je playfulness in een serieuze werk omgeven integreren” centraal. Deze dag is speciaal voor trainers/coaches/professionals/managers om inzichten te krijgen in hoe Playfulness de Creativiteit, Focus & Flow verhoogt van mensen, teams en organisaties. Waardoor deze meer plezier krijgen in hun werk en tegelijkertijd hun productiviteit én gezondheid verbeteren. Meer informatie is te verkrijgen via anna@ihoop.nl

 

Geniet met ons mee van dit schitterende filmfragment.    Het fragment van 4 min laat zien hoe iHOOP, vorig jaar o.n.v. Hoop Dance Nederland, zich in het Westerpark te Amsterdam heeft ingezet voor (ex)kankerpatiënten en familie. Op 31 maart staat de volgende iHOOP Clinic op het programma bij het Jaarcongres van de Lymfklierkanker Vereniging. Diep dankbaar zijn wij dat we op een speelse en luchtige manier een bijdrage mogen leveren aan de kwaliteit van leven van (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Uit eigen ervaring weten wij hoe iHOOPen helpt er een positieve draai aan te geven ook al staat je hele leven op zijn kop. Weet jij ook een goed doel waar iHOOP positieve energie aan kan geven, laat het ons weten!

 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Alle grappige gebeurtenissen en updates van iHOOP kun je nu ook volgen via en. Klik op de icoontjes om vriendjes te worden. 

 

En hoor …

o   Als eerste onze dagaanbiedingen – tot 50% korting!

o   Hoe je die strakkere buik realiseert in 2012 en

o   Hoe we de treinconducteur aan ’t iHOOPen kregen.

 

 

Wist je dat…?

o   We sinds kort een nieuw logo hebben? You Like?

o   We een nieuwe pagina op onze website hebben: “iHOOP helpt...”

o   Nieuwe cursussen weer in maart beginnen!

 

Leuk om door te sturen? Doe het vooral… en laat iedereen meegeniet van onze Playfulness J

 

Met speelse groet,

 

Anna Loots

 

 

Anna Loots

 

Sport- & Bewegingspsychologe

Hoopdance docent en performer

 

06 18 74 03 07

www.ihoop.nl

 

Our mission is to create more JOY in everyone’s daily life in a playful, innovative and professional way. As we believe that “our motion forward is inevitable; it must be. But we are not here on a quest to move forward. We are here to experience outrageous joy” (Abraham-Hicks).