"Waarom moeilijk doen, als het ook samen kan"

(Loesje) 

Ons team

iHOOP werd opgezet in 2010 door Anna Loots, Sport- en Bewegingspsychologe. 
Haar doel was en is "Mensen op een speelse en luchtige manier een nieuwe mindset laten integreren. Een mindset waardoor je meer Energie, Balans en Plezier ervaart in je dagelijkse leven ." In 2011 zag Anna JOY; het schilderij wat je boven aan de pagina ziet, gemaakt door Joep Buijs. JOY was de eerste uitbreiding van het iHOOP Team. Ze is misschien wel een schilderij, maar ze heeft al vele mensen geïnspireerd om te lachen, te genieten van het leven en de iHOOP methode toe te passen. 

In de afgelopen jaren heeft Anna meer dan 2000 mensen in beweging gezet; van taxi- en tram chauffeurs tot CEOs, schrijvers en moeders. Vrouwen (en soms ook mannen) tussen de 18 en 84 jaar doen mee met de iHOOP workshops en cursussen. Kranten, glossies en sporttijdschriften schrijven er graag over. 

Een aantal schitterende mensen hebben Anna op verschillende manieren hierbij geholpen de afgelopen jaren. Dit zijn onder andere AnnaH van Heezik, Irene Walk, Emanuelle Mendonca, Bas Boonzajer en Jorien Loots. Deze groep heeft voor Anna altijd als het iHOOP Team gevoeld.