"I choose to risk my significance, to live so that
which came to me as a seed, goes to the next as blossom,
and that which came to me as blossom, goes on to fruit"

(Dawna Markova)

Anna Loots 
Founder & Owner van iHOOP

Anna Loots is de founder en owner van iHOOP.
Als sport- en bewegingspsychologe, coach en personal trainer heeft Anna jaren onderzoek gedaan naar de connectie tussen lichaam en geest. Inmiddels heeft ze een lichte en luchtige manier ontwikkeld om mensen, op zowel persoonlijk als professioneel gebied, te begeleiden naar meer energie, een speelsere mindset en een groter lichaamsbewustzijn. 

Na een heftige periode in Anna haar leven, kwam ze in 2010 tot een belangrijk inzicht. Wat haar had geholpen om weer energie en zin in het leven te krijgen, zou ook wel eens voor anderen interessant kunnen zijn. Zo verenigden haar professionele kennis, ervaringen en inzichten zich met haar persoonlijke manier van in het leven staan. Dit resulteerde in het verfrissende concept: iHOOP. Klik hier voor een interview met Anna. 

Deze speelse en inspirerende methode heeft Anna de afgelopen jaren verder uitgewerkt, getest en in de markt gezet. En met succes want, met haar aanstekelijke enthousiasme, haar wetenschappelijke en filosofische inzichten en haar stralende aanwezigheid heeft ze inmiddels meer dan 2000 mensen in beweging gebracht. Haar internationale ervaring in het begeleiden van en het lesgeven aan groepen en individuen zijn hier een belangrijke basis voor geweest.

Dat Anna haar levensfilosofie met passie weet over te brengen werd wederom duidelijk toen zij de jury en vele kijkers wist te raken met haar prachtige verhalende performance bij Holland’s Got Talent 2012 en TEDxHaarlem

Klik hier voor meer informatie over onze iHOOP workshops en cursussen.

 

 

 


     (Bibi Veth - Visual Storytelling)