"Wie alles verliest, vind zichzelf op een dag weer terug, als een mens"

(Blof)

iHOOP & Anti-Pesten

Bibi Veth is Visual Storyteller en laat het verhaal achter de mensen zien, in woord en beeld. Met haar "Mensen met een pest-verleden" project wil ze op een positieve manier de aandacht vestigen op pesten. Recentelijk is weer zeer duidelijk gebleken, dat pesten jammer genoeg nog steeds gebeurd.

De verhalen die Bibi vertelt zijn niet die van zielige mensen, maar van vrouwen die inmiddels vol in hun kracht staan. Haar doel? Mensen bereiken én raken die nog niet weten dat op een dag alles goed komt! 

Met zo'n mooi initiatief besloot Anna van iHOOP mee te doen. Ook Anna is vroeger gepest en zelfs nog op haar 24ste toen ze in Schotland woonde en werkte. Ze heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden om zichzelf weer op te bouwen nadat haar eigen waarde naar minimaal -20 was gezakt. Pesten was hier de grootste oorzaak voor. Pas na deze periode ging Anna weer in Nederland wonen. En pas na deze periode werd haar vaker ziek.   

Klik hier of op de foto links van de tekst om naar Bibi haar mooie project "Mensen met een pest-verleden" te gaan en lees meer over hoe Anna deze pest-tijd heeft ervaren en wat ze ervan heeft geleerd.