"Success is neither magical nor mysterious. 
Success is the natural consequence of
consistently applying the Basic Fundamentals."

(Jim Rohn)

Make-it-Happen! Training. 

Deze training leert je in één dag hoe je meer overzicht en inzicht kan hebben in je dagelijkse leven. Je gaat je realiseren wat jij waar wil maken en wat jij hiervoor nodig hebt. De training is heel praktisch en de nadruk ligt op het integreren van kennis in je lichaam. Zo zorgen we ervoor dat je een houding ontwikkeld die als natuurlijke gevolg heeft dat je lekker in je vel zit, dromen realiseert en met meer energie extra geniet van het leven. 

Je gaat leren hoe je patronen herkent en structureel verandert. Op een speelse, inspirerende en luchtige manier komen je gedachten, gevoelens, handelen en de gevolgen hiervan allemaal aan bod. Om een tipje van de sluier op te lichten: we stelten lopen, op ballonen zitten en van de glijbaan. Ook de hoepel zal nog even voorbij komen rollen.  

Wil jij ook dat 2013 hét jaar wordt, waarin je vanuit soeplesse leeft en aan je dromen realiseert? Schrijf je dan snel in en Make-it-Happen

Extra informatie over deze trainingsdag:
Datum: momenteel is er geen nieuwe training gepland. Mocht je interesse hebben, email ons gerust. 
Tijd: 10.00 - 17.00 uur (incl 2 kleine breaks en lunch)
Locatie
Kosten
Inschrijven: Kan t/m 31 januari via onderstaand formulier
Certificaat: Je ontvangt ook een Make-it-Happen Certicaat 
Vragen? Bel Anna op 06 1874 0307 of mail naar info@sportualiteit.nl

Vriendin mee?
Maak het een extra groot feest en kom samen. Het geluk is immers als tweeling geboren.

 

Betaling dient vóór de training over te zijn gemaken naar rekening nummer: 46 23 84 063 t.n.v  iHOOP o.v.v Make-it-Happen Training feb 2013. Mocht je een factuur willen ontvangen – geeft dit nog even via de mail aan.

Feedback