"Being relaxed, at peace with yourself, confident,
emotionally neutral, loose and free-floating;
these are the keys to a succesful performance in almost everything."

(Wayne Dyer)

Algemene informatie

Anna Loots, founder & owner van iHOOP, vertaalt in haar performances haar levenservaringen, -inzichten en –filosofie naar beweging. De bewegingen  zijn de zinnen van haar verhaal. Haar HOOPs vergroten deze bewegingen, geven een speels kader en een positieve draai aan elk verhaal. 

Wat te verwachten van een performance?

“Anna haar performances zijn puur, haar emoties echt en haar bewegingen magisch in hun eenvoud.” (Dan Karaty, internationaal choreograaf.) Dit zorgt ervoor dat het onderwerp van de performance werkelijk binnenkomt bij mensen omdat ze op een onverwacht en onbewuste manier geraakt worden. Daarbij komt ook dat alle performances altijd Uniek zijn. Eén keer het muziekstuk, één keer deze choreografie, één keer dit verhaal. Kortom een bijzondere manier om belangrijke boodschappen over te brengen aan het publiek, in beweging, beeld en woord.

Klik hieronder voor voorbeelden: 

Een optreden is normaal gesproken maximaal 15 minuten, tenzij anders gewenst of aangegeven. De performance zal ongeveer 3 minuten zijn. De presentatie/het verhaal maximaal 12 minuten. Het belangrijkste is dat de boodschap overkomt. Dit kan natuurlijk ook in minder dan 15 minuten. 

Wie is Anna Loots?                 

 

Jaren lang heeft Anna onderzoek gedaan, als sport- en bewegingspsychologe, naar de connectie tussen lichaam en geest. Inmiddels heeft ze een lichte en luchtige manier ontwikkeld om mensen, op zowel persoonlijk als professioneel gebied, te begeleiden naar meer energie, een speelsere mindset en een groter lichaamsbewustzijn. Als storyteller & performer zijn haar boodschappen vernieuwend, inspirerend en duidelijk.

Klik hier voor een interview met Anna en wat Anna inspireerde om iHOOP te starten

Een performance boeken voor een evenement?
Of wil u graag even sparren over de mogelijkheden? 

 

Neem contact met ons op via 06 1874 0307 of info@sportualiteit.nl
Wij denk graag, samen met u, na over het thema wat het beste past bij het evenement.

Prijs voor een Motivational Performance is op aanvraag. 
Prijs is altijd exclusief 21 % BTW en exclusief reiskosten (0,35 euro p/km).