"Play is our brain's favorite way of learning."

(Diane Ackerman)

iHOOP Extra 

iHOOP geeft naast workshops en cursussen ook Privelessen en Performances.
De privélessen zijn geschikt voor iedereen. De persoonlijke aandacht helpen je zowel sneller trucs en vaardigheden te leren en bied ruimte voor persoonlijke inzichten. Deze lessen zijn aan te raden wanneer je niet op de workshop- en cursusdagen kunt of graag in een één-op-één situatie leert. 

Neem ook gerust even de tijd om de performances van Anna Loots, founder & owner van iHOOP te bekijken. Dan Karate, danser, choreograaf en jurylid bij vele dans-tv-shows zei:  "It takes a special kind of performer to be able to make a story unfold on stage and you are that special performer. It's incredible". Een toeschouwer schreef ons het volgende, naar aanleiding van Anna haar performance bij Holland's Got Talent: "Prachtig hoe je pure emoties verbeeldt en laat zijn. En juist daardoor je pure ik laat zien en straalt vanuit het diepste in jezelf.

Daarnaast geeft iHOOP intergratieve en inspirerende training voor bedrijven. Dit kan zijn tijdens de staftraining, vergaderdagen of als onderdeel van een verandering in het bedrijf. 

Ook kun je hier meer lezen over hoe iHOOP helpt een positieve draai te geven aan 'omgaan met kanker' en 'leven met een pest-verleden'.