"Courage is to tell the story of who you are with your whole heart"

(Brene Brown) 

Anna Loots bij Holland's Got Talent

Naast het ontwikkelen van de mindset achter iHOOP en op de markt zetten van het concept iHOOP, is Anna ook performer/storyteller en spreker. Met haar auditie bij Holland’s Got Talent 2012 wist zij velen mensen te ontroeren.

In haar auditie heeft Anna een ingrijpend deel van haar leven vertaald naar een danschoreografie met hoepels. Ze performde dit stuk om mensen moed, energie en kracht te geven om het leven aan te blijven gaan, op de momenten dat het zwaar is. En om bewust te genieten van de momenten waarop je lekker in de flow zit. 

Anna Loots - Audition Holland's Got Talent door  annaloots

Op 18 mei 2012 was Anna haar LiveShow bij Holland's got Talent! 

Anna haar liveshow performance is het vervolg op haar auditie. So the story continues….. 
Dit tweede deel gaat over "jezelf kunnen en durven zijn terwijl je in contact bent met de buitenwereld – zonder jezelf daar in te verliezen". Een aspect en uitdaging van het leven die een ieder herkent.

Moed, kracht en vertrouwen zijn hier hiervoor de basis voorwaarden en deze komen dan ook sterk terug in haar stuk. Met dit stuk nodigt ze een ieder om zichzelf te zijn/blijven en de wereld je true colours te laten zien. 

Hieronder Anna haar Liveshow performance


Anna Loots - Liveshow Holland's Got Talent 2012... door  annaloots

Chariots of Fire - TEDxHaarlem. 

Het 2e deel ging over jezelf zijn, maar wat is dat dan? En nog belangrijker... hoe ben/blijf je dat in het tumult van ons dagelijkse leven. Het 3e deel van deze triologie gaat hierover. Anna vertelt over hoe "Chariots of Fire" je hierbij kunnen helpen tijdens haar TEDxTalk bij TEDxHaarlem op 24 mei 2012. 

We raden je aan om het filmpje een paar keer te kijken om de inhoud ervan goed tot je door te laten dringen :). 

 

Klik hier voor meer informatie over onze workshops en cursussen
We geven workshops en cursussen in Amsterdam. Woon je niet in Amsterdam en wil je toch een workshop doen, dan komen we graag naar je toe als je nog 9 andere deelnemers hebt.