"Daadkracht is de brug die van willen naar doen loopt"

(Anna Loots)

SPORTUALITEIT

iHOOP leert je "iets" door middel van hoepelen. Dat "iets" is SPORTUALITEIT; ontwikkelen in beweging. SPORTUALITEIT gebruikt fysieke beweging (sport) om bewustwordingen en ontwikkeling (spiritualiteit) te realiseren.   

Van je hoofd naar je lichaam, van gedachten naar actie. Bij iHOOP doen we dit door de hoepel te gebruiken als een parallel naar het dagelijks leven. Zo is het accepteren dat de hoepel valt onderdeel van het spel. Zo ook in het leven. soms gaat het lekker en soms niet. Laat je niet gek maken als het even niet lukt, pak de hoepel gewoon weer op en probeer het opnieuw. Schrijf je hier in voor een workshop. 

SPORTUALITEIT geeft hier ook trainingen en coaching los van de hoepel. Hier leer je hoe je gedachten, gevoel en gedrag zo efficiënt mogelijk in kan zetten zodat je rust in je hoofd ervaart, lekker in je lijf zit en daadkrachtig je doelen bereikt. Hierbij leert je in vier stappen hoe je plannen waarmaakt. Door middel van fysieke opdrachten leer je je lichaam kennen zodat je het kunt gebruiken als een wegwijzer. 
De leukste én de meest efficiënte manier om je dromen waar te maken.

VOOR WIE

iHOOP = voor vrouwen die met bewustwording en ontwikkeling bezig zijn, maar eens wat anders willen dan de yoga lessen. Iets met meer lol en meer dansen.

SPORTUALITEIT is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren die willen leren hun ambities op de meest efficiente en leuke manier waar te maken, als team of als individu.

Wil je meer over SPORTUALITEIT weten, klik hier voor de website. 

 

 

SPORTUALITEIT - ontwikkelen in beweging - www.sportualiteit.nl