"We don't stop playing because we grow old, 
we grow old, because we stop playing"

(George Bernard Shaw)  

Wat is iHOOP? 

iHOOP is een speels en inspirerend concept, dat je meer energie,
balans en plezier geeft in je dagelijks leven.

iHOOP is een uniek concept, ontwikkeld door  Anna Loots, sport- en bewegingspsychologe . Zij wist het positieve effect van sporten te combineren met de speelse mindset van een kind en de mindfulness van yoga. Dit noemt zij SPORTUALITEIT: een mentaliteit en ontwikkelingsmethode waardoor je daadkrachtig, vitaal en vanuit souplesse leeft en beweegt. Deze mindset in combinatie met beweging is een lichte en luchtige manier om mensen, op persoonlijk en professioneel gebied, te begeleiden naar meer energie, lekkerder in je vel zitten en meer genieten van het leven. 

Goed voor je Mind

Marije te Raa, topsporter en 1500m atlete, schreef over iHOOP in de Runners World dat ze een mooiere fysieke metafoor voor (sport-)prestaties bijna niet kon bedenken. JAN Magazine gaf aan dat iHOOP je letterlijk en figuurlijk weer in balans brengt. Het Parool concludeerde dat iHOOP een lichte en luchtige manier is om lekker 'Zen te Zijn'; om (weer) te leren voelen, in plaats van rondjes te draaien in je hoofd. 

Goed voor je Body

GLAMOUR vond iHOOP "een geweldige work-out, met name voor je taille. Het haalt het kind in je naar boven". Uitgaansblad NL20  beschreven iHOOP als de “hottest new fitnesstrend van 2012” en FLAIR, RED en VIVA waren het erover eens dat je een slankere taille krijgt van iHOOP. 

Goed voor jou! 

iHOOP is dus naast een goede work-out en een moderne dansvorm ook een lichte en luchtige manier om te ontspannen, gedachten los te laten en aandacht voor jezelf en je lichaam te hebben.
Zo simpel kan het zijn om meer Energie, Balans en Plezier te ervaren in je dagelijks leven!

In het volgende filmpje worden bovengenoemde uitspraken over iHOOP nog eens goed onder de loep genomen. Bekijk zelf de resultaten...

Het resultaat: iHOOP - Seriously Playful, geeft Energie, Balans en Plezier. 

Meer weten over onze workshops en cursussen

Klik hier voor een uitgebreide interview met Anna over iHOOP

 

 

 


 

JOY - visuele interpretatie van de missie van iHOOP